Camelot Club Hotel és Étterem

Elérhetőség

2600, Vác
7.hrsz.

Telefon: 0627308310
Weboldal megketintése
camelothotel.hu


Bemutatkozás

Az esküvő rengeteg apró részletből áll, amely megszervezése időt, energiát és tapasztalatot igényel. Nálunk minden egy helyen adott. Többéves tapasztalattal, kapcsolatokkal rendelkezünk, hozzászokva érdekesebbnél érdekesebb elképzelésekhez. Mi fotóst, zenészt, dekoratőrt és egyéb szakembereket tudunk ajánlani kívánságától függően. Esküvői szolgáltatásaink széles választékából olyan álmot teremthet, ami életre szóló élményt nyújt. 100 fő feletti létszám esetén az ifjú pár részére a nászutas lakosztály a Hotel ajándéka. Biztosítjuk, hogy királynőként, királyként éljék meg életük e fontos napját! A Camelot Club Hotelt és Éttermet romantikus álomesküvői teszik híressé, ahol az ifjú pár és az örömittas násznép együtt ünnepel a szerelem zenéjére. A boldogító igen kimondásához legromantikusabb helyszín, a Dunakanyar szívében megtalálható hotelkomplexumunk, ahol a százéves fák árnyékában, a simogató Duna mellett meghitt pillanatokat élhet át.

Képgaléria


Szabadtéri lehetőségek

Duna parti pagodánk romantikus helyszín a ceremónia megtartására, parkunk pedig kiváló fotók készítésének ad helyszínt. Gyerekeket játszótér és állatsimogató várja.


Szállás lehetőségek a helyszínen

Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fabútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Legimpozánsabb, a nászutas lakosztályunk, ahol vendégeink méltán átérezhetik az élet ritka pillanatainak szépségét, élvezhetik a dunai táj festőiségét, a naplementék vöröslő csodáit. Szállodánk 20 szobájában 58 fő elszállásolására van lehetőség. Násznépnek kedvezményes csomagárat biztosítunk.